дізнатись більше
дізнатись більше

Villa Magnolia Spring

всі квартири продано

Вересень 2018р. - Вересень 2020р.
дізнатись більше

Villa
Magnolia

всі квартири продано

Січень 2015р. - Січень 2018р.
дізнатись більше
дізнатись більше
дізнатись більше
дізнатись більше
дізнатись більше
дізнатись більше
arrow-left
arrow-rite

Villa Magnolia Spring

Вересень 2018р. - Вересень 2020р.

Офіційна сторінка проекту

Villa Magnolia Spring-це наступний крок у створенні першого і єдиного кварталу малоповерхової забудови у Львові. Дотримуючись певних європейських стандартів, ми хочемо подарувати Вам можливість бути власником квартири, яка наділена  новітніми технологіями та дизайном.

Вдосконалюючи давні традиції будівництва у Львові польського та австрійського періоду, ми пропонуємо львів’янам свою філософію сучасної архітектури .

Нашою головною ціллю є створення оригінального,  якісного, та комфортного будинку.  Тому для його будівництва ми використовуємо такі матеріали, які будуть заощадливими як для Вас,  так і для навколишнього середовища. Витонченість форм, комфорт, практичність, ексклюзивність  та особлива архітектура- це все основні складові,які є втілені в проекті  житлового кварталу  Villa Magnolia Spring

Квартира твоєї мрії

Невисока поверховість будівель має свою низку переваг. На першому поверсі – квартири-патіо, які мають свої приквартирні ділянки, що виходять у внутрішній двір. Відтак на такій приватній території можна відпочити після виснажливого дня чи запросити сюди гостей, щоб разом весело провести час.

На останніх поверхах облаштовані  просторі  тераси, площею до 40 м2. А для мешканців стандартних поверхів – прямокутні балкони, які також можуть бути багатофункціональними. Саме там Ви зможете створити свій особливий куточок для відпочинку чи дозвілля.

Практичність у всьому


  • Піклуючись про  здоров’я наших клієнтів, ми пропонуємо унікальний подвійний водопровід. У кожній квартирі комплексу буде інстальовано  два водопроводи. В одному – звичайна вода, яку подає «Львівводоканал», що призначена для побутових потреб. В іншому – артезіанська, кришталево-чиста та безпечна для здоров'я, пиття та приготування їжі.

  • Для зручності в повсякденному житті, у нашому будинку буде наявна двостороння орієнтація під'їздів. Практично та комфортно!

  • Задля безпеки Вашої сім'ї та Вашого помешкання будуть встановлені камери спостереження в під’їздах та на території зображення з котрих будуть виведені на монітори консьєржа та перебуватимуть у цілодобовому записі.  При необхідності, Ви у будь-який час зможете переглянути всі необхідні відео.

  • Наявність безкоштовного для мешканців покриття Wi-Fi на усій території будинку, яке дозволяє бути постійно на зв’язку з рідними та друзями, оперативно обмінюватися інформаціє у соціальних мережах та першим бути в курсі світових подій;

  • Сучасний підземний автопаркінг , який включає в себе цілодобовий режим роботи, індивідуальну систему доступу, постійне відеоспостереження, надійні системи пожежогасіння та димовидалення ;

  • Встановлені станції-електрозарядки для  електрокарів.


Ви маєте можливість бути особливими, почуватися в комфорті і безпеці, та переживати  безліч щасливих моментів, адже в квартирах Villa Magnolia 2.0- «Щастя в тебе вдома»!

детальніше
arrow-left
arrow-rite