«Універсальна інвестиційна група»

Універсальна інвестиційна група – це якісні фінансові консультації ефективне управління бізнесами створення та прибуткове впровадження інновацій поширення світових стандартів бізнесу та ділової культури.

дізнатись більше

Концерн «Галнафтогаз»

Провідна українська компанія, основною діяльністю якої є роздрібна реалізація пального та супутніх товарів через мережу заправних комплексів «ОККО». Компанія один із лідерів на ринку нафтопродуктів.

дізнатись більше

Страхова компанія «Універсальна»

ПАТ «Страхова компанія «Універсальна» входить до першої десятки страхових компаній України. Компанія була заснована у 1991 році і сьогодні працює в усіх регіонах України. Станом на 1 січня 2016 року регіональна мережа "Універсальної" нараховує більше 300 точок продажу по всій країні. "Універсальна" надає послуги індивідуальним та корпоративним клієнтам та позиціонує себе як роздрібного страховика.

дізнатись більше

Концерн «Хлібпром»

ПАТ «Концерн Хлібпром» одне з найбільших підприємств українського ринку хліба, яке щодня виготовляє до 300 тонн продукції – хлібної, хлібобулочної, кондитерської та тістових напівфабрикатів. В структуру Компанії входить 8 переробних підприємств, що розташовані у Львівській та Вінницькій областях.

дізнатись більше

БІЗНЕС-СІТІ «Технопарк»

Бізнес-сіті – масштабний проект девелоперської компанії «Технопарк», аналогів якому немає в усій Західній Україні. Це Діловий Центр, діяльність якого перетворює Львів у бізнесову столицю регіону. Вісім сучасних офісних корпусів на площі понад 63 тис. кв. м, тисячі робочих місць, розвинена інфраструктура, широкий набір сервісних послуг та атмосфера успіху.

дізнатись більше

Будівельна компанія «Прогрестехбуд»

Компанією надаються послуги генпідрядника, будівництва та реконструкції промислових та житлових об’єктів. Компанія має досвід генерального підрядника у будівництві, власний парк машин, механізмів та обладнання, відповідний кадровий потенціал дає можливість компанії гарантувати замовнику якісне та своєчасне будівництво об’єктів будь-якої складності.

дізнатись більше

Компанія «Лінкс лабораторії»

Виробництво побутової, автомобільної, будівельної хімії та хімії нафто-газовидобування. Компанія зареєстрована 10 листопада 2005 р. разом із ТОВ «Український полімер», входить до складу однієї групи компаній «ВАЛЬТЕХ» (Waltech Actiengesellschaft, Ліхтенштейн, Швейцарія). У грудні 2008 року завершилось будівництво заводу у м.Стрий.

дізнатись більше

Енергозбереження

Виробництво та постачання теплової енергії.

Агентство економічної безпеки «ЕФОРТ»