Новини

будьте в курсі всіх подій компанії
16.05.2019

«Ваш Дім» на Пасічній: Тут виростуть Ваші діти

Мешканці та гості наших новобудов на Пасічній часто звертають увагу на те, яким зручним та облаштованим є простір для родин з дітьми. Для нас важливо, аби середовище мало як активні розваги та ігри для дітей, так і відчуття повної безпеки за свою малечу для батьків. І це не просто картинка лише запланованих новобудов з рекламних […]

07.03.2018

КВАРТИРА, В ЯКІЙ МОЖНА ЖИТИ ХОЧ ВІД ЗАВТРА

Це красива історія для тих, хто хоче спокійно працювати, насолоджуватися життям, відпочивати на повну і …..не витрачати свій дорогоцінний час на ремонт, пошук матеріалів і спілкування з майстрами) Квартира, в якій можна жити хоч від завтра. Треба лише спакувати валізи, взяти все найнеобхідніше і налаштуватися на позитив) Вона шармова…..Несхожа на інші…..Має свою родзинку і головне […]

01.07.2016

Ліфти європейського бренду KONE працюватимуть в новобудовах Пасічного

Ліфти KONE, фінсько-італійського виробництва, вже встановлено в четвертому і п’ятому будинках другої черги будівництва Пасічного. Ми ні хвилини не сумнівалися в тому, що саме ліфти KONE мають обслуговувати мешканців масиву! Адже в їх якості та надійності переконалася вся Європа! А досвід найкращих світових торгівельних центрів та житлових комплексів довів – ефективність роботи дорівнює 100%! Та […]

09.06.2016

Для мешканців Пасічного звели стадіон з відпочинково-спортивними зонами

Стадіон з міні-футбольним полем, баскетбольним та волейбольним майданчиками, влаштованими місцями для відпочинку довкола – такий подарунок мешканцям масиву зробила житлово-будівельна компанія «Ваш Дім».

07.03.2018

КВАРТИРА, В ЯКІЙ МОЖНА ЖИТИ ХОЧ ВІД ЗАВТРА

Це красива історія для тих, хто хоче спокійно працювати, насолоджуватися життям, відпочивати на повну і …..не витрачати свій дорогоцінний час на ремонт, пошук матеріалів і спілкування з майстрами)

Квартира, в якій можна жити хоч від завтра. Треба лише спакувати валізи, взяти все найнеобхідніше і налаштуватися на позитив)

Вона шармова…..Несхожа на інші…..Має свою родзинку і головне – чекає господаря)))))

Помешкання, над яким ми працювали спільно з командою Planium, вийшло дуже смачним….

Отже, знайомтесь! Квартира площею 67кв.м з красивою,функціональною,елегантною та зручною терасою. 24 метри Вашого власного простору просто неба і майже понад хмарами).Лише уявіть,як весною і влітку Ви зможете на ній відпочивати – пити запашну каву зранку, вдень читати улюблену книжку, а ввечері смакувати вино………

Затишні і водночас просторі дві спальні, функціональні кухня і вітальня, креативне та оптимальне планування. Надзручно, що і з вітальні, і з кімнат можна вийти на терасу.

Ще одна унікальна характеристика цього житла – 100% готовність до комфортного життя власників. Є ремонт, меблі, облаштована кухня з технікою, телевізор, стартовий посуд і навіть інтернет. Все працює!

Наша улюблениця знаходиться на дев’ятому поверсі в одному зі зданих будинків (ЖБ-4) найбільшого житлового масиву Львова Пасічний)

Хочете стати власником? Тоді телефонуйте, або заходьте в салон з продажу квартир.