Новини

будьте в курсі всіх подій компанії
16.05.2019

«Ваш Дім» на Пасічній: Тут виростуть Ваші діти

Мешканці та гості наших новобудов на Пасічній часто звертають увагу на те, яким зручним та облаштованим є простір для родин з дітьми. Для нас важливо, аби середовище мало як активні розваги та ігри для дітей, так і відчуття повної безпеки за свою малечу для батьків. І це не просто картинка лише запланованих новобудов з рекламних […]

07.03.2018

КВАРТИРА, В ЯКІЙ МОЖНА ЖИТИ ХОЧ ВІД ЗАВТРА

Це красива історія для тих, хто хоче спокійно працювати, насолоджуватися життям, відпочивати на повну і …..не витрачати свій дорогоцінний час на ремонт, пошук матеріалів і спілкування з майстрами) Квартира, в якій можна жити хоч від завтра. Треба лише спакувати валізи, взяти все найнеобхідніше і налаштуватися на позитив) Вона шармова…..Несхожа на інші…..Має свою родзинку і головне […]

01.07.2016

Ліфти європейського бренду KONE працюватимуть в новобудовах Пасічного

Ліфти KONE, фінсько-італійського виробництва, вже встановлено в четвертому і п’ятому будинках другої черги будівництва Пасічного. Ми ні хвилини не сумнівалися в тому, що саме ліфти KONE мають обслуговувати мешканців масиву! Адже в їх якості та надійності переконалася вся Європа! А досвід найкращих світових торгівельних центрів та житлових комплексів довів – ефективність роботи дорівнює 100%! Та […]

09.06.2016

Для мешканців Пасічного звели стадіон з відпочинково-спортивними зонами

Стадіон з міні-футбольним полем, баскетбольним та волейбольним майданчиками, влаштованими місцями для відпочинку довкола – такий подарунок мешканцям масиву зробила житлово-будівельна компанія «Ваш Дім».

09.06.2016

До школи на шкільному автобусі від компанії «Ваш дім»

Перший шкільний автобус у Львові працює в житловому комплексі Пасічний! Такий подарунок мешканцям зробила житлово-будівельна компанія «Ваш Дім».

Впродовж усього навчального року близько півсотні учнів 1-11 класів, які проживають на території масиву, щоранку розвозить до навчальних закладів шкільний автобус. Обрали два оптимальні маршрути і дві найзручніші години виїзду до шкіл Сихова та Майорівки – 8.15. та 8.45. ранку. Ціна квитка дорівнює вартості проїзду в громадському транспорті міста.

Ми запровадили таку послугу з огляду на транспортні проблеми, коли у період ранкового пікового навантаження школярам важко вчасно та не комфортно добратися до школи.

Сподіваємося, що ця додаткова зручність дасть змогу нашим мешканцям кожного дня економити і час, і нерви. Тепер батьки можуть не хвилюватися, що їхня дитина запізниться на перший урок.

Ми переконані, що спільні ранкові поїздки до шкіл згуртують учнів Пасічного і полегшать життя їхнім батькам!